Nefarma, onze vereniging innovatieve geneesmiddelen in Nederland, neemt reeds meer dan vijf jaar met volle tevredenheid juridische diensten van Van Brakel Advocaten af. Ze leveren prima kwaliteit voor een goede prijs. Terechte interesse in de klant, prettige samenwerking. Ga zo door!

logo Nefarma

Dr. Michel A. Dutrée, Algemeen directeur

Al jaren is Van Brakel Advocaten onze juridische vertrouwenspersoon. Zij traden met succes op tegen het namaken van onze relaxfauteuils. Ook anderszins leveren zij ons uitstekende juridische diensten, bijvoorbeeld op het gebied van overnames. Ook commercieel denken zij productief met ons mee. Wij kunnen Van Brakel Advocaten bij een ieder van harte aanbevelen.

logo de toekomst

Meubelfabriek De Toekomst B.V.

De samenwerking met de collega’s van Van Brakel Advocaten was persoonlijk, vriendelijk en aangenaam. Ze zijn zeer betrouwbaar. De reden voor dit wat de absolute betrouwbaarheid en grondige kennis van collega’s, hun senioren partners en Hans van Brakel.

logo

Dr. Karl-H. Köppinger

Wij kennen de heer Van Brakel als een integere, betrouwbare, juridische dienstverlener. Ook met zijn collega’s hebben wij uitstekende ervaringen opgedaan. Van Brakel Advocaten heeft De Hoogstraat in tal van zaken bijgestaan. Het kantoor is laagdrempelig, veelzijdig, informeel, snel en gaf ons door de jaren heen op juridisch terrein atijd een goede steun in de rug.

logo hoogstraat

Rob Beuse, Directeur

Van Brakel Advocaten boekten voor ons in een complexe zaak een snel en goed resultaat. Wij zijn uiterst tevreden over dit kantoor!

logo

Marcel Weerdenburg, Directeur